Nieuw initiatief: Passend onderwijs thuis

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Nieuws
  4. chevron_right
  5. Nieuw initiatief: Passend onderwijs thuis

Nieuw initiatief: Passend onderwijs thuis

Nieuws

Nu kinderen niet naar school kunnen vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, wordt overal onderwijs op afstand/thuisonderwijs gerealiseerd. Professionals delen volop tips, handige tools et cetera. Waardevol! We zien echter dat er weinig informatie – overzichtelijk en op één plek – beschikbaar is voor kinderen met onderwijs- en ondersteuningsbehoeften. Terwijl het juist voor deze kinderen zo belangrijk is dat zij de juiste ondersteuning krijgen, zowel van professionals als ouders. Dat kan en moet anders!

Daarom werd op 18 maart www.passendonderwijsthuis.nl gelanceerd. Met dit platform willen we kennis hierover bundelen en delen: tips, handige websites, informatie over specifieke thema’s. Dit zowel voor professionals, ouders, als kinderen. En zoveel mogelijk gericht op passend onderwijs. Een tweede doelstelling is mogelijk maken dat professionals benaderd kunnen worden voor advies en interactie bevorderen over passend onderwijs thuis. Daar wordt hard aan gewerkt.

Help en deel je mee?

Heb je aanvullingen die nog niet op www.passendonderwijsthuis.nl staan? Met name over specifieke thema’s, zoals dyslexie, leer- of gedragsproblemen et cetera? Mail ze dan naar info@passendonderwijsthuis.nl. Zet in je mailtje voor wie de informatie bedoeld is (ouders, professionals of kinderen) en of deze specifiek voor PO of VO bedoeld is.

Nieuws en actuele info kun je ook delen in deze LinkedIn groep!

Menu